Pages

maandag, november 24

Graffiti en pailletten

Hey allemaal!

Hier zijn dan de foto's uit dezelfde reeks als de vorige blogpost, maar dan die dat Malou van mij getrokken heeft.
Over de t-shirt die ik draag, wil ik toch wel nog het een en ander kwijt. Om te beginnen is hij dus van Essentiel, een merk van eigen bodem en dat steun ik graag. Jammergenoeg zijn de prijsjes niet zo zacht, daarom dat ik daar eigenlijk alleen maar in de solden koop. Tenzij ik het echt écht heel graag wil. Wanneer ik (technisch gezien mijn mama) veel betaal voor een kledingstuk (of in dit geval niet zoveel meer omdat het solden waren), verwacht ik wel kwaliteit. Over de stof op zich heb ik niets aan te merken, over de pailletten daarentegen wel.
Het is misschien een beetje duidelijk op de eerste foto, maar de pailletten vallen er echt in grote hoeveelheden af. Moest dit t-shirtje van de Zara zijn, zou ik het ook jammer vinden, maar ik zou niet zo verwonderd zijn. Volgens mij kostte deze t-shirt in volle pot 90 euro (wat ik dus niet betaald heb voor de duidelijkheid, het waren solden) en dan mag dat toch écht niet vind ik. Sindsdien ben ik een beetje teleurgesteld in Essentiel! Echt een spijtige zaak, maar veel valt er niet aan te doen. De pailletten er opnieuw opnaaien kost ook veel te veel tijd en moeite. Dan takelt mijn t-shirt maar verder en verder af ... Gelukkig heb ik er nu toch nog veel genot van!

Trui - Urban Outfitters
T-shirt - Essentiel
Shortje - Urban Outfitters
Schoenen - Urban Outfitters
Oke, het valt een beetje op waar ik graag ga shoppen ;)Genoeg gezaagd ... Ik ben opnieuw echt superblij met de foto's!
Nogmaals: ik ben echt verliefd op mijn nieuwe lens.

Marie
xxx

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Jammer dat de pailletten er zo snel af vallen! :/ Moest het inderdaad een goedkoper tshirt geweest zijn ging het minder erg geweest zijn. Geniet er nog van zo lang het kan dus (:
  xo Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat ontzettend zonde dat de pailletjes er zo snel af gaan, zeg! Vooral erg jammer voor mensen die er wel 90 euro voor hebben betaald... :( Ik vind je foto's wel heel mooi! Fijne sfeer :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey daar, wat heb jij een leuke blog! Echt super jammer ook dat die pailletjes eraf vallen, zonde gewoon. (En niet erg hoor dat je daar zoveel shopt, UO is gewoon de geweldigste winkel die er bestaat)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amber Dewaele24/5/15 6:13 p.m.

  Heb ook een trui van Essentiel met pailletjes. Bij mij zijn er ook al vrij veel weg. zonde gewoonweg.

  BeantwoordenVerwijderen