Pages

zondag, april 5

De brandtrap

Long time no see!
De voorbije weken waren weer superdruk, daarbij ben ik ook nog eens een week ziek geweest en nu is het paasvakantie also known as blok. Studeren. Joepie. Paper schrijven. Nog meer joepie.
In de betere tijden, toen het nog geen blok was en deadlines minder rap op mij afkwamen, overtuigde ik Matthias om foto's van mij te nemen. Toplief! 
(partner in crime Malou, die normaal altijd mijn foto's neemt, zit momenteel thuis te herstellen van een dijbeenbreuk. Gelukkig is ze bijna weer terug!)
We namen ze op de brandtrap van mijn kot, een locatie die ik al langer op het oog had. Echt een super leuke plek op zich eigenlijk. Pauzeren in de zomer doe ik daar standaard in het lekker warme zonnetje! Ook aperitieven daar is nie mis
Toen ik naar buiten ging en net aan het 'poseren' was, kwam mijn bovenbuur ook juist op haar terras zitten. Ik ken haar niet, dus met dat poseren enzo was dat wel een beetje awkward.
Mijn kleedje komt van & Other Stories, ik kocht het bij de opening (met 30% korting, score!). 
Zalig dat er nu ook één in Gent zit. Nog een Urban Outfitters en Brandy Melville en ik moet niet meer helemaal naar Antwerpen of Brussel om te shoppen.
Leuk weetje: ik heb gezien hoe ze die kraan (achter mij) hebben gebouwd. Ze doen dat met behulp van een andere kraan en op 1 dag stond hij er al. Ik vond het echt nog spectaculair om te zien!
Ik vind dat hij het super heeft gedaan! En mijn brandtrap ga ik sowieso nog vaker voor foto's gebruiken, ik vind het effect geslaagd. En jullie?

Marie
xxx

10 opmerkingen:

 1. I will come back! En dan wil ik daar ook eens foto's nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe locatie! Dat jurkje staat je heel leuk :)

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh dit doet me Gent zo erg missen! (Al is Londen natuurlijk ook niet mis, he he). Leuke locatie, en prachtige foto's! Heeft hij inderdaad goed gedaan :) Dat jurkje staat je zo goed!

  XO Imke // www.pastellics.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Londen is zéker niet mis! Dankjewel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh super leuke locatie! En je hebt ook een erg mooi kleedje aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woep, superleuke plek (en outfit, uiteraard)! Leve Gent :D Al moet ik nog eens naar de & other stories!

  BeantwoordenVerwijderen