Pages

maandag, oktober 24

# Labello pure & natural: lait & miel #

Ik lees echt heel graag beautyblogs en ik kijk ook heel graag naar make-uptutorials op youtube, maar eigenlijk draag ik eigenlijk zelf niets van make-up.
Oke, niets is wat te overdreven. Mijn dagelijkse look bestaat uit een gekleurde dagcrème, bruin oogpotlood, zwarte mascara, heel soms lichtroze oogschaduw (oogt heel erg natuurlijk) en een lipgloss of gewoon labello.
Over die laatste ga ik het nu even hebben omdat ik na het lezen van al die reviews er toch ook wel zelf eens 1 wilde schrijven :). En omdat ik stiekem heel erg graag productfoto's maak ;)

De labello zit in een kartonnen/plastieken huls verpakt wat langs de ene kant wel goed is want dan ben je er zeker van dat hij nog nooit gebruikt is, maar langs de andere kant kan je hem niet eens ruiken en het is niet zo goed voor het milieu (daar moet ook aan gedacht worden!). Een gedeelde mening dus ..
En dan hebben we hier de vertrouwde labello. Altijd leuk om hem voor de eerste keer te gebruiken!
Hij geeft een lichte glans op je lippen, ruikt heel erg lekker (naar melk en honing) en ik vind hem perfect voor de komende wintermaanden! Ik vind wel dat je hem nogal vaak moet bijsmeren, maar dat nemen we er dan maar bij.

Ik kocht deze in de colruyt (foodshopping with the mama!), maar je kan hem volgens mij ook in het kruidvat enzo krijgen.

3 opmerkingen:

 1. Superleuk! Je moet echt vaker reviews schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke review! ik heb zelf drie labello's en vind ze alledrie even geweldig ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb die oook!!
  Die si echt geweldiG (:

  BeantwoordenVerwijderen