Pages

donderdag, januari 23

Ke-kou-ke-leDeze foto is van deze zomer in de Coca-Cola Store in Las Vegas. De t-shirts lagen er in alle verschillende talen (toch die met een ander geschrift), dus ook in het Chinees. Ik weet nog goed dat ik toen puur op de gok veronderstelde dat deze de Chinese versie was, want toen leken Japans en Chinees echt nog heel goed op elkaar voor mij! Ik was daarnet nog eens door al mijn foto's aan het bladeren toen ik deze opnieuw tegenkwam en ik besefte dat ik nu echt alles kan lezen wat er op de t-shirt staat. Het is niet zoveel, maar toch vind ik het iets speciaals omdat ik toen gegokt heb en ik het nu écht begrijp en dat in die paar maanden tijd! Zoals je waarschijnlijk wel merkt, doe ik Chinees echt heel graag. Het is echt mijn ding en ik amuseer mij ook superhard in mijn richting! We zijn maar met zo'n 22 en we komen allemaal megagoed overeen. Vooral met een paar heb ik het gevoel dat we elkaar al jaren kennen en ik vind het fantastisch hoe we op zo'n korte tijd zo'n goede vrienden geworden zijn. Ik voel me hier echt op mijn plekje.
Vanmorgen had ik mondeling examen Modern Chinees en het ging wel, ik zal er wel door zijn denk ik. Morgen heb ik schriftelijk Modern Chinees en dus heb ik vanmiddag alles eens op het gemak herhaald. Ookal doe ik Chinees echt heel graag, toch had ik vanmiddag echt moeite met het studeren! Het duurt nu al zo lang (2 maand) en ik ben gewoon verschrikkelijk moe. Maandag heb ik gelukkig mijn laatste examen, Klassiek Chinees en dat hebben we allemaal al eens moeten leren voor de permanente evaluatie dus dat wordt ook eens goed herhalen en gelukkig niet meer zot zwaar blokken.

IK VERLANG TOT MAANDAG

Marie
xxx

PS: Op de foto staat er letterlijk: Wij verzoeken om te drinken: Coca-Cola. Vlotjes is dat dus drink Coca-Cola

2 opmerkingen:

  1. Supertof dat je Chinees studeert! De taal van de toekomst, wauw. Lijkt mij wel ongelofelijk moeilijk :D Veel succes nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is een Coca Cola Store in Las Vegas? Ik weet niet of dat ongelooflijk raar of awesome is! ^^
    Bedankt voor je reactie op m'n blog, we kijken er al keihard naar uit :D

    BeantwoordenVerwijderen