Pages

zaterdag, juli 12

Als ik make-up draag, doe ik het zo.

Op sommige dagen kan ik mij helemaal uitleven met mascara, allerlei poedertjes, lippenstift ... Maar andere dagen ga ik gewoon zonder enige make-up de deur uit. Het hangt er echt vanaf hoeveel tijd, maar vooral hoeveel zin ik heb om mij een beetje op te tutten.
Meestal is de onderstaande look mijn standaard op dagen wanneer ik vroeg les heb of zoals vandaag: the day after een verjaardagsfeestje waarbij ik dus laat in mijn bed lag.
Mijn volledig naakte gezicht zonder dagcrème of iets. Als ik een dag beslis om niets van make-up aan te doen, doe ik wel altijd dagcrème aan als verzorging.
Links dagcrème en rechts BB cream van Clinique. De dagcrème verzorgt mijn huid goed, de BB cream doet dat ook, maar geeft mijn huid ook een mooie tint. En heel naturel, iets wat ik superbelangrijk vind op vlak van beauty. Als ik deze BB cream draag, krijg ik vaak complimentjes dat ik een gezond kleurtje heb (soms kan ik nogal wit zijn). Een echte aanrader dus! Vandaag koos ik gewoon voor de dagcrème.
Op dagen zoals deze met wallen onder mijn ogen, is concealer (bijna) onmisbaar. Ik breng er aan onder mijn ogen en ook op andere rode plekjes of oneffenheden.
Om de concealer beter te laten zitten en ook voor een subtiel natuurlijk kleurtje, gebruik ik deze bronzer van Catrice. Die breng ik heel licht over gans mijn gezicht aan met deze zachte 'kabuki' borstel van de Hema.

Daarna is het tijd om gekke bekken te trekken en mascara aan te brengen. Ik draag lenzen en heb daardoor nogal gevoelige ogen, daarom gebruik ik het liefste deze mascara van Clinique.
Om een gezond blosje te krijgen, is deze blush van Kiko perfect! Hij blijft goed zitten en is heel sterk gepigmenteerd. Je moet dus wel oppassen dat je niet teveel aanbrengt!
Zo, dat is mijn look als ik zoals vandaag zin heb om iets op mijn gezicht te hebben, maar toch niet teveel!
De verschillen met de eerste foto zijn echt heel subtiel, maar volgens mij zie je het in het echt beter.
Soms zou ik hier bijvoorbeeld nog lippenstift bij dragen of mijn wimpers krullen of oogpotlood aanbrengen ... Make-up, je gaat er zo ver in als je zelf wilt! Ik hou het graag natuurlijk.
Mascara van Clinique // BB cream van Clinique // Blush van Kiko // Bronzer van Catrice // wenkbrauwpotlood van Hema // dagcrème van Uriage // kabuki brush van Hema // Blush brush van Ici Paris XL

Ga je ook voor een natuurlijke look of mag het wat meer zijn?

Marie
xx

4 opmerkingen:

 1. Staat je goed zeg! Prachtig!

  Hieronder een kleine blog tip: geen kritiek!
  Ik zie dat je header een beetje een grijze schijn heeft, ik had dat ook :)
  Ga naar https://www.google.com/settings/plus, scroll naar beneden tot Foto's en haal het vinkje bij Automatisch optimaliseren weg. zo krijg je die weg als het je zou irriteren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  bij deze ben je door mij genomineerd voor de liebster award, meer info vind je via deze link! http://beautyandbirds.blogspot.be/2014/07/ik-ben-genomineerd-voor-de-liebster.html

  xx Kimberley
  http://beautyandbirds.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik herken het gekke bekken trekken tijdens het mascara aanbrengen goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen