Pages

dinsdag, december 15

SOS kerstsfeer

In China wordt Kerstmis eigenlijk niet echt gevierd. Dat wil niet zeggen dat ze niet proberen om het toch commercieel uit te baten door af en toe eens een grote opgeblazen kerstman in het straatbeeld te laten verschijnen of door de kassamedewerkers kerstmutsen te laten dragen.
Ik ben dus nog niet echt in kerststemming en dat vind ik jammer want ik hou van Kerstmis! Ik denk dat het mijn favoriete feestdag is. Ik hou er vooral van om op kerstdag de hele dag in de zetel naar de kerstfilms op tv te kijken, ook al heb ik ze ondertussen al zo'n honderd keer gezien.
En zo probeer ik maar een beetje op mezelf in de kerstsfeer te komen door op Netflix naar kerstfilms te kijken, leuke kerstspulletjes op te zoeken ...
Vandaag dus een blogje om (nog) meer in de kerstsfeer te komen!
asos - €18,53 // asos - €16,47
En natuurlijk kunnen de kerstfilms die je al duizend keer hebt gezien (maar toch nooit beu bent!) niet ontbreken. Hier enkele van mijn favorieten!

Al een beetje meer in de kerstsfeer?

Marie
xxx

2 opmerkingen:

 1. Maak er zelf het beste van he! Een vriendin van mij zit ook in China en zij was naar een kerstmarkt geweest ;) Leuk lijstje, ik vind de sokken super tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dunja Lemay3/1/16 7:03 p.m.

  films kijken op kerst heb je zeker mee van je moederke :-)
  Voor mij geen kerstvakantie zonder The Sound of Music en ja hoor, vanavond is hij te zien op TV, dit op de laatste vakantie dag.
  Al ken ik deze film van buiten, toch zal ik hem nogmaals bekijken, alhoewel dat ik hier en daar toch beetje zal doorspoelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen