Pages

dinsdag, februari 10

OATW

Hey allemaal!
De skivakantie zit erop en het academiejaar is weer begonnen. Veel te snel natuurlijk, want wat stelt een weekje vakantie na bijna 2 maand blokken nu voor? Gelukkig kan ik met goede moed aan de 2e helft van mijn bachelor beginnen want ik ben voor alles geslaagd! Het 2e semester ga ik weer keihard blokken en hopelijk kan ik dan genieten van een 3 maand durende vakantie.

Voor de blok, nog ergens in november, was ik weer met Malou op stap om outfitfoto's te nemen. Deze hadden jullie nog te goed van mij! (En het zijn er eens extra veel)

Mijn sjaal kreeg ik eens cadeau voor mijn verjaardag en is van Pieces. Natuurlijk met luipaardprint, what else? Mijn hoed komt uit Barcelona en kocht ik deze zomer. Ik draag hem eigenlijk niet zo veel, ik ben altijd bang dat hij gaat afwaaien. Iemand tips?
Mijn jas komt van de H&M, hij heeft een nogal hoog knuffelgehalte.
Mijn tas is overduidelijk van Oscar and the wolf. Ik kocht hem op hun concert in Rijsel. Misschien ga ik daar nog iets over schrijven, ookal is het al een tijdje geleden ...
Dit weekend ga ik naar de zee en natuurlijk neem ik mijn camera mee (dat rijmt hehe), hopelijk kan ik daar wat mooie foto's trekken! Ik verlang allesinds al.
Tot de volgende!
Marie

2 opmerkingen:

  1. Jij en je Oscar he! Haha! De foto's zijn super mooi en de outfit natuurlijk ook. Je staat leuk met die hoed! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met je supergoede resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen