Pages

zondag, juni 21

Wat ik deze zomer graag wil doen

Oeps, het is al van 5 april geleden dat ik nog heb geblogd. 
Ik begrijp echt niet hoe bloggers die ook nog student zijn alles combineren?
Oke oke, soms had ik misschien wel tijd om te bloggen en alhoewel ik bloggen ontspannend vind (anders zou het mijn hobby niet zijn), toch hou ik mij in mijn studiepauzes liever bezig met series kijken, theetjes gaan drinken ... Dingen waarbij ik niet teveel moet doen.
Maar nu heb ik vakantie! En hopelijk 3 maand, maar het duurt nog eventjes voor ik mijn resultaten ken. 

Ik heb nog niet echt grote plannen voor de zomervakantie, ideetjes wel! En die som ik hier graag op :)


ORANGE IS THE NEW BLACK
Jaaa, het nieuwe seizoen van Orange is the new black is uit! Fantastische serie toch? En het is al meteen helemaal beschikbaar! Dat wordt dus een dagje bingewatchen, als het regent hoor.

DISNEYLAND PARIJS
Oh, ik wil zo graag nog eens naar Disneyland! Ik ben er al 2 keer geweest, maar toen was ik 6 en 8. Ik moet er gewoon nog eens heen, misschien deze zomer wel.

LONDEN
Ik ben al twee keer in Londen geweest, maar toch heb ik het gevoel dat ik de stad nog niet echt echt ken. De laatste keer had ik ook wel pech aangezien de metro's staakten en het verkeer daardoor helemaal in de knoop zat. Camden Town heb ik bijvoorbeeld nog niet bezocht en blijkbaar is dat toch echt wel een bezoekje waard!

RIJSEL
Een voordeel van in Kortrijk te wonen, is dat Rijsel amper 20 minuutjes rijden is. Ideaal dus voor een middagje rondwandelen in Vieux Lille en natuurlijk ook een beetje shoppen. Ze hebben er bijvoorbeeld een Brandy Melville!

KLEUREN
Voor mijn verjaardag (in oktober) kreeg ik een kleurboek voor volwassenen. Ik heb al 2 kleurplaten af. Na deze zomer mogen dat er toch al wat meer zijn!

SPORTEN

Tijdens het jaar ben ik best wel veel gaan fitnessen. In Gent is de fitness echt niet ver, hier moet ik 10 minuutjes fietsen. Ook echt niet ver, maar toch ga ik mezelf moeten motiveren! Zeker omdat ik achteraf altijd blij ben dat ik gesport heb. En omdat er na de examens nood is aan een beetje damage control haha.










Ik ga sowieso ook wel nog eens naar de Gentse feesten, Brussel, Antwerpen ... Leuke dingen genoeg te doen in de zomervakantie! Ahja, en natuurlijk ga ik ook veel proberen te bloggen.

Hebben jullie al plannen?

Marie

4 opmerkingen:

  1. Ooh, tof dat je al gedaan hebt! Ik duim voor je mee voor 3 maand vakantie :) Ik moet er dinsdag nog eentje maken en dan ben ik gelukkig ook vrij! Ik heb gewoon op voorhand wat blogposts ingepland, haha. Zo'n kleurboek moet ik mij ook echt eens aanschaffen! Ziet er echt mooi en leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel! Heel veel succes dinsdag!! Ja, zo'n kleurboek raad ik echt aan. Het is superleuk en ontspannend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, dan moet je gewoon naar Londen! Danku :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n kleurbboek heb ik ook, nu het geduld nog. Ik ben daar echt niet goed mee, met zoiets haha. Sporten kan ik dan weer wel en OITNB kijken lukt zeker! Ik wil ook zooooo graag nog eens naar Londen. Super fijne stad! Have fun deze zomer en fingers crossed voor goede puntjes! xo

    BeantwoordenVerwijderen